Προσφορά αγάπης 600 γευμάτων το Πάσχα του 2021

Λίγες ημέρες πριν το Άγιο Πάσχα, το κατάστημά μας Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτο με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε και φέτος 600 μερίδες φαγητού, στις κοινωνικές δομές του ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, στην ενορία ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ και στη ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ!

Οι εκπρόσωποι της “Κιβωτού Αγίου Νεκταρίου”

Το κατάστημά μας, πιστό στο κοινωνικό του έργο που ξεκίνησε από την ίδρυση του τον Σεπτεμβριο του 2018, στέλνει και αυτές τις Άγιες ημέρες μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται απο την πανδημία του κορονοιου και όχι μόνο.

Οι εκπρόσωποι της ενορίας του Ιερού Ναού “Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης”

Επιπροσθέτως, τους 4 πρώτους μήνες του 2021, έχουμε διαθέσει και περίπου 475 μεριδες κοτόπουλου στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, προσφέροντας λίγη επιπλέον χαρά στους “παππούδες” και τις “γιαγιάδες” όλων μας!

Στα πλαίσια της ίδιας εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» μοίρασε τις ημέρες που διανύουμε 10.000 μερίδες φαγητό σε ευπαθείς ομάδες, μέσω 30 συλλόγων και φορέων, συνεχίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό έργο της που έχει ξεκινήσει από το 1994!

Ο εκπρόσωπος του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου

Θελουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και πραγματικά ότι καλύτερο!!

Μάνος Βιντζηλαίος – Σοφία Αθανασοπούλου