Προσφορά αγάπης 450 γευμάτων τα Χριστούγεννα του 2020

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτου με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε και φέτος 450 μερίδες φαγητού, στις κοινωνικές δομές του ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ και στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΣΧΑΤΟΥ.

Το κατάστημά μας, πιστό στο κοινωνικό του έργο που ξεκίνησε από την ίδρυση του το 2018, στέλνει και αυτή τη δύσκολη για όλους χρονιά, μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται.

Ο εκπρόσωπος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ κ. Λυράκος με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ κ. Αθανασοπούλου Σοφία

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2020, το κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτου μοίρασε 1700 μερίδες φαγητό, δίνοντας χαρά και ελπίδα σε εκατοντάδες ανθρώπους και οικογένειες.

Στα πλαίσια της ίδιας εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ μοίρασε αυτές τις ημέρες 12.000 μερίδες φαγητό σε ευπαθείς ομάδες, ενώ όλη τη τρέχουσα χρονιά μοίρασε πάνω από 24.000 μερίδες φαγητού, συνεχίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό έργο που έχει ξεκινήσει από το 1994!

Ο εκπρόσωπος του δήμου ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα

Φέτος βιώνουμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις, με την πανδημία του κορονοϊού να έχει δημιουργήσει και να συνεχίζει να δημιουργεί σοβαρά προβλήματα, οπότε θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο, Χαρούμενα Χριστούγεννα με υγεία, με την ελπίδα ότι και ο νέος χρόνος θα μας απαλλάξει από τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε και θα φέρει στον καθένα ξεχωριστά, ότι καλύτερο επιθυμεί!

Μάνος Βιντζηλαίος & Σοφία Αθανασοπούλου