Προσφορά αγάπης 550 ΓΕΥΜΑΤΩΝ τα Χριστούγεννα του 2019

Το κατάστημά μας και φέτος τον Δεκέμβριο, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων του 2019, με τη συνδρομή της εταιρείας ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε., διέθεσε σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες 150 περίπου κιλά δωρεάν ποσότητες τροφίμων που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 550 μερίδες φαγητό!

Τις ποσότητες παρέλαβαν σήμερα το πρωϊ από το κατάστημα, στη λεωφόρο Μακρυγιάννη 106, εκπρόσωποι των κοινωνικών δομών του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και η επιτροπή από το ΣΥΣΣΙΤΙΟ του ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ

Στο πνεύμα της ίδιας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η μητρική εταιρεία ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε. – ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, διέθεσε και τη φετινή εορταστική περίοδο, περισσότερες από 12.000 μερίδες φαγητού, σε 31 φορείς, δομές και συλλόγους, σε διάφορες πόλεις της χώρας!

Η χαρά που νιώθουμε είναι πολύ μεγάλη, γιατί βάζουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι για να προσφέρουμε χαρά τις Άγιες μέρες που έρχονται, σε συνανθρώπους μας, που έχουν την ανάγκη και την στήριξη όλων μας!

Ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο να έχει χαρούμενα Χριστούγεννα και ο νέος χρόνος να φέρει υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα!