Προσφορά αγάπης 400 γευμάτων στην Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου για το Πάσχα του 2019

Το κατάστημα μας με τη συνδρομή της εταιρείας “ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε.”, διέθεσε φέτος το Πάσχα του 2019 στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, 100 περίπου κιλά δωρεάν ποσότητες προϊόντων κοτόπουλου που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 400 μερίδες φαγητού.

Τις ποσότητες παρέλαβε σήμερα το πρωί από το κατάστημα, στη λεωφόρο Μακρυγιάννη 106, εκπρόσωπος της Κοινωνικής Μέριμνας Μοσχάτου.

Στο πνεύμα της ίδιας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η μητρική εταιρεία «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε. – ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε τη φετινή πασχαλινή περίοδο περισσότερες από 15.000 μερίδες φαγητού, σε 24 φορείς, συλλόγους και δομές, σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Ο Μάνος Βιντζηλαίος, ιδιοκτήτης του καταστήματος στο Μοσχάτο, σε δηλώσεις του τόνισε ότι, “προσωπικά εγώ αλλά και η σύζυγος μου Σοφία Αθανασοπούλου, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε από τον περασμένο Σεπτέβριο, να είμαστε δίπλα σε οικογένειες, φορείς, παιδιά, συλλόγους και όσους χρειάζονται τη στήριξη μας, στήριξη που θα πρέπει να γίνει σκοπός όλων μας. Ελπίζουμε να βάζουμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι “ανακούφισης” και “χαράς”, ειδικά τις άγιες ημέρες που διανύουμε. Θέλω να ευχηθώ σε όλους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, με υγεία και ότι καλύτερο».