Προσφορά αγάπης 650 γευμάτων τα Χριστούγεννα του 2021

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτο με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε και φέτος 650 μερίδες φαγητού, στις κοινωνικές δομές του ΔΗΜΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, στο σισίτιο της ΕΝΟΡΙΑΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ και στη ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ “ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”.

Το κατάστημά μας, πιστό στο κοινωνικό του έργο που ξεκίνησε από την ίδρυση του το 2018, στέλνει για ακόμα μία εορταστική περίοδο, μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, το κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτο μοίρασε περισσότερες από 1650 μερίδες φαγητό, ανακουφίζοντας αθόρυβα αρκετούς συνανθρώπους μας, ενώ στέκεται δίπλα και σε αθλητικά σωματεία της πόλης μας στηρίζοντας τις προσπάθειες τους.

Στα πλαίσια της ίδιας εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος μοίρασε αυτές τις ημέρες 14.000 μερίδες φαγητό σε ευπαθείς ομάδες, ενώ όλη τη τρέχουσα χρονιά μοίρασε πάνω από 30.000 μερίδες φαγητού, συνεχίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό έργο που έχει ξεκινήσει από το 1994!

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, να περάσει όμορφες γιορτές και το καινούριο έτος να φέρει στον καθένα ξεχωριστά ότι πραγματικά επιθυμεί!

Με εκτίμηση, Μάνος Βιντζηλαίος & Σοφία Αθανασοπούλου