Προσφορά αγάπης 1200 μερίδων φαγητού τα Χριστούγεννα του 2018

Το κατάστημα μας με τη συνδρομή της εταιρείας “ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε.”, διέθεσε τον φετινό Δεκέμβριο του 2018 σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, 500 περίπου κιλά δωρεάν ποσότητες τροφίμων που αντιστοιχούν σε περισσότερες από 1.200 μερίδες φαγητού.

Τις ποσότητες παρέλαβαν σήμερα το πρωί από το κατάστημα, στη λεωφόρο Μακρυγιάννη 106, εκπρόσωποι των κοινωνικών δομών του δήμου Μοσχάτου – Ταύρου αλλά και επιτροπή από το συσίττιο της  ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Στο πνεύμα της ίδιας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία «ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ Α.Ε. – ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε τη φετινή εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων  περισσότερες από 30.000 μερίδες φαγητού, σε πάνω από 30 φορείς, συλλόγους και δομές, σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, Μάνος Βιντζηλαίος και Σοφία Αθανασοπούλου, δήλωσαν ότι, “θα συνεχίσουμε  να στηρίζουμε τους ανθρώπους  που χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας καθώς και τους φορείς που ανιδιοτελώς συμπαρίστανται στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η χαρά που νιώθουμε όλοι μας είναι μεγάλη, γιατί ξέρουμε ότι με την προσφορά μας μπορούμε να δώσουμε χαμόγελο σε εκατοντάδες οικογένειες που τόσο πολύ το έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες ημέρες που διανύουμε. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο , να έχει χαρούμενα και  ευτυχισμένα Χριστούγεννα και η νέα χρονιά να φέρει σε όλους υγεία».