Προσφορά αγάπης 170 γευμάτων τα Χριστούγεννα του 2022

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτο με την πολύτιμη αρωγή της εταιρείας «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» διέθεσε και φέτος 170 μερίδες φαγητού, στην Μεσοποταμία-Κίνηση Πολιτών Μοσχάτου.

Το κατάστημά μας, πιστό στο κοινωνικό του έργο που ξεκίνησε από την ίδρυση του το 2018, στέλνει για ακόμα μία εορταστική περίοδο, μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, ενόψει των Άγιων ημερών που έρχονται.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022 το κατάστημα Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος Μοσχάτο μοίρασε περισσότερες από 1500 μερίδες φαγητό, ανακουφίζοντας αθόρυβα αρκετούς συνανθρώπους μας, ενώ στέκεται δίπλα και σε αθλητικά σωματεία της πόλης μας στηρίζοντας τις προσπάθειες τους.

Στα πλαίσια της ίδιας εταιρικής ευθύνης, η εταιρεία Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος μοίρασε αυτές τις ημέρες 5.000 μερίδες φαγητό σε ευπαθείς ομάδες, ενώ όλη τη τρέχουσα χρονιά μοίρασε πάνω από 27.000 μερίδες φαγητού, συνεχίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό έργο που έχει ξεκινήσει από το 1994!

Θέλουμε να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο να έχει υγεία, να περάσει όμορφες γιορτές και το καινούριο έτος να φέρει στον καθένα ξεχωριστά ότι πραγματικά επιθυμεί!

Με εκτίμηση, Μάνος Βιντζηλαίος & Sofi Athanasopoulou